اخبار اخبار

اختتامیه هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی برگزار شد

آیین اختتامیه هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی جمعه 5 آذر ماه 95 با حضور سید محمد میرمحمدی، استاندار یزد، داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد و احمد شیرزاد، مدیرکل اداره آموزش و پرورش استان یزد در سالن وحدت برگزار شد.

در این مراسم احمدرضا فقیه خراسانی، دبیر مسابقات ضمن تقدیر از حضور شرکت کنندگان از سراسر کشور، به ارائه ی گزارشی از روند برگزاری این مسابقات پرداخت. فقیه خراسانی، با بیان اینکه تیم اجرایی مسابقات، برنامه ریزی برای هشتمین دوره این مسابقات را سال گذشته بلافاصله بعد از اتمام هفتمین دوره آغاز کرد، گفت: برگزاری این دوره از مسابقات با همکاری سه ارگان دانشگاه یزد، وزارت آموزش و پرورش و اداره کل آموزش و پرورش استان یزد با پارک علم و فناوری یزد ممکن شد.

دبیر مسابقات با اشاره به افزایش تعداد شرکت کنندگان در تمامی رشته ها نسبت به سال گذشته، افزود: در این دوره بیش از 1000 نفر در قالب 502 تیم به رقابت پرداختند که نسبت شرکت کنندگان از سایر استان ها و یزد، برابر بوده است. این در صورتی است که سال گذشته دو سوم از شرکت کنندگان را یزدی ها تشکیل داده بودند. وی ابراز امیدواری کرد: در دوره های آتی مسابقات نیز با اطلاع رسانی به موقع، شاهد افزایش حضور هم وطنانمان از سراسر ایران باشیم.

فقیه خراسانی افزود: امسال سه رشته ی جدید برای اضافه شدن به این دوره مسابقات طراحی و تمامی مراحل آن شامل جلسات تدوین قوانین و داوران طی شد اما متاسفانه به دلیل به حد نصاب نرسیدن متقاضیان حذف شدند.

گفتنی است هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری 4 و 5 آذر ماه در رشته های رباتیک، هوافضا، زیست شناسی، انیمیشن سازی، اپلیکیشن سازی اندروید، شیمی و نجوم توسط پارک علم و فناوری یزد، در محل دانشگاه یزد برگزار شد.