بازدید دانشجویان رشته مکانیک دانشگاه یزد

گروهی از دانشجویان رشته مکانیک دانشگاه یزد چهارشنبه 27 بهمن 95  از مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات، مرکز نوآوری و چند شرکت مستقر در پارک علم و فناوری یزد بازدید کردند.

در این بازدید احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک با ارائه ی توضیحاتی درباره بخش های مختلف پارک علم و فناوری یزد، به بیان مدل حمایتی پارک های علم و فناوری از پرورش ایده تا نهایتا راه اندازی کسب و کار های کوچک برای بازدیدکنندگان پرداخت.

فقیه خراسانی در بخش دیگری از صحبت های خود، پارک های علم و فناوری را پلی میان ایده پردازی تا کارآفرینی دانست و گفت: پارک ها یک اکوسیستم کامل از عناصر مورد نیاز شرکت های نو پاست.

وی تصریح کرد : مجموعه پردیس فناوری دانشگاه یزد به زودی به صورت کامل راه اندازی و  امکان استفاده از حمایت های پارک در محل دانشگاه نیز برای دانشجویان فراهم خواهد شد.

گفتنی است بازدید دانشجویان دانشگاه های سراسر استان از مجموعه فناوری اقبال با هدف آشنایی با پارک علم و فناوری یزد و تقویت روحیه ی کارآفرینی صورت می گیرد.