اخبار اخبار

دبیر هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی خبر داد:

حضور 23 استان در هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی

دبیر هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی خبر داد:

احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد و دبیر مسابقات از حضور 23 استان در هشتمین دوره مسابقات ملی ابتکارات و نوآوری دانش آموزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، وی با اشاره به پایان  یافتن مهلت ثبت نام، گفت: قریب به 1000 دانش آموز درقالب 502 تيم در رشته هاي مختلف ثبت نام کرده و در این دوره از مسابقات حضور دارند.

وي افزود: 23 استان در اين مسابقات حضور پر شور و گسترده دارند كه استان هاي يزد، هرمز گان و مركزي بيشترين تعداد شركت كننده را خواهند داشت.

فقیه خراسانی با اشاره به افزوده شدن سه رشته انیمیشن سازی، شبیه سازی 2 بعدی ربات فوتبالیست و پرنده های عمود پرواز به این دوره از مسابقات، تصریح کرد: تعداد رشته های این دوره مسابقات 20 رشته است که در سه بخش رباتیک با حضور 13 رشته، نجوم، زیست شناسی و شیمی برگزار خواهد شد.

گفتنی است هشتمين دوره مسابقات ابتكارت ونوآوري دانش آموزي 4 و5 آذر ماه در دانشگاه يزد و با حمايت معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري، وزارت آموزش وپرورش ، كميسيون ملي يونسكو و دانشگاه upm مالزي توسط پارک علم و فناوری یزد برگزار خواهد شد.